Társasházak Budapesten

Ciprus Ház

Befejezés éve: 2009

A Ciprus Ház az Aréna Pláza közelében (Ciprus utca 8.) helyezkedik el, ami egy csendes, zöld övezete a VIII. kerületnek. Az épület egy 4 épületszárnyból álló lakóház, melynek 8 emeletén összesen 426 lakás és 2 üzlet létesült.

 

Mediterrán Lakópark

Befejezés éve: 2008

A Mediterrán lakópark XX. kerületben, a Téglagyártó úton található. A ház a DDC termékeinek felhasználásával 2007-2008-ban épült, összesen 4 emeletes, 60 lakás található benne.
 

Mandarin Kert

Befejezés éve: 2008 

Az RKB Építő Kft. kivitelezésében, a Bartók Béla út 98-102. szám alatt épült társasház összesen 440 lakásnak ad helyet, melynek főbb tulajdonságai:

  • szerkezet: 43 000 m2, pince + földszint + 8 emelet, lemezalapozás, monolit vasbeton szerkezet,
  • vasbeton lépcsőházi magok, oszlopok, síklemez födémek, kitöltő falak
 

Ormay Udvar

Az Ormay Udvar az Ormay Norbert utca 5. szám alatt, a XI. kerület zöldövezetében található. A 11 lakásos társasház a földszinten és 3 emeleten, 60-80-100 m2 alapterületű lakásokkal épült. Minden lakás terasszal vagy kertkapcsolattal, saját parkolóhellyel és tárolóval rendelkezik. A függőleges közlekedést lift könnyíti meg, a garázsból a legfelső szintig. Az épület passzívház minőségű hőszigeteléssel (25 cm az oldalfalon) és műanyag nyílászárókkal ellátott.

Helyszín

Budapest (Magyarország)

Ciprus Ház Lakópark.

Ciprus Ház Lakópark.

Ciprus Ház Lakópark.

Mediterrán Lakópark.

Mediterrán Lakópark.

Mediterrán Lakópark.

Mandarin Kert.

Mandarin Kert Lakópark.

Mandarin Kert Lakópark.

Ormay udvar.

Ormay udvar.

Ormay udvar.