A DDC csatlakozik a Modern Gyárak Éjszakája programsorozathoz

November 8-án megnyitja kapuit a nagyközönség előtt a Váci és a Beremendi Cementgyárunk. Csatlakozzanak, és ismerjék meg testközelből, hogyan készülnek hazánk legkorszerűbb cementtermékei a DDC-nél!

Az esemény keretében a látogatók kisebb csoportokban végig járhatják a gyárak különböző részeit, bepillanthatnak a kulisszák mögé, ahol szakértőink bemutatják a gyártási folyamatokat és a legújabb technológiai eljárásokat.

Az este folyamán a Váci és a Beremendi Cementgyárba egyaránt négy-négy turnusban indítunk bejárásokat, amelyekre a következő linkeken lehet regisztrálni 2024.10.31-ig:

Az évről évre megrendezésre kerülő Modern Gyárak Éjszakája programsorozat lehetőséget nyújt az érdeklődőknek, hogy betekintést nyerjenek a hazánkban működő gyárak egyedi megoldásaiba, megtekintsék a digitalizált és automatizált termelési folyamatokat, valamint innovatív technológiákat.

A DDC elkötelezett a szakmai tudásmegosztás mellett, és fontosnak tartja, hogy mind a szakmai közönség, mind az érdeklődő lakosság, mind pedig a pályaválasztás előtt álló fiatalok betekintést nyerhessenek hazánk egyik meghatározó építőanyag-gyártójának mindennapi működésébe. Célunk, hogy közelebb hozzuk a cementgyártás hagyományát, a környezetbarát technológiákat, az innovatív megoldásokat, valamint a minőségi cementtermékeket a nagyközönséghez, kiemelt figyelmet fordítva a fenntarthatóság témakörére.

A Modern Gyárak Éjszakája programsorozattal kapcsolatos bővebb információ az alábbi linken érhető el: https://www.moderngyarakejszakaja.hu/ 
 

Modern Gyárak Éjszakája

Modern Gyárak Éjszakája.